Пошук

У закладах освіти Ободівської громади відбулися святкові заходи з нагоди Дня знань.

Дата: 01.09.2023 15:05
Кількість переглядів: 686

Фото без опису  День знань – день початку нового навчального року. Для учнів  цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

Сьогодні новий  2023-2024 навчальний рік розпочався у закладах освіти Ободівської територіальної громади. Цього дня вперше помандрують країною знань 54 маленькиих жителі Ободівської територіальної громади. Будинки культури, подвір’я закладів освіти Ободівської територіальної громади наповнилися щирими усмішками, квітами та вишиванками.

На початку святкових заходів присутні хвилиною мовчання  вшанували пам’ять про героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Сільський голова Костянтин Ременюк,  начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ольга Сліденко завітали на урочисті заходи у Новоободівський та Ободівський ліцеї. Очільник громади привітав педагогів, батьків, учнів. Побажав учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно у мирній Україні. Начальник відділу освіти Ольга Сліденко привітала учнів та освітян зі святом та побажала всім міцного здоров’я та мирного неба, наполегливості, старанності, гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань.

Староста Новоободівського старостинського округу Ніна Мороз побажала мирного неба, щастя, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів! Щоб сил і терпіння вистачило всім учасникам освітнього процесу на весь прийдешній рік! Хороших знань і досягнень, цікавих ідей та уроків, приємних вражень.

Долучилися до вітань директор ТОВ «Ободівка-Агро» Сергій Рудченко, представники компанії «Home Net» привітали першокласників ліцею подарунками.  

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника пройшли у  Верхівському, Цибулівському  ліцеях, Торканівській гімназії. Старости старостинських округів, директори закладів привітали учнів, педагогічні колективи з початком навчального року, побажали мирного неба, наснаги, терпіння, творчих успіхів, здобутків.

Після завершення урочистостей в усіх закладах освіти Ободівської територіальної громади  шкільний дзвінок покликав учнів на перший урок уже в новому навчальному році. Особливо пам’ятним він стане для першокласників, адже це їхній старт у велику Країну знань. Незабутнім він буде і для випускників, перед якими відкривається шлях у доросле життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних