Пошук

Привітання сільського голови Костянтина Ременюка з Днем працівників освіти.

Дата: 29.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 191

Фото без описуШановні освітяни!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвим і професійними перемогами.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Ободівської громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчитель – провідника вічних цінностей.

Шановні освітяни! Щиро бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів  щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших учнів та їхніх батьків. Мирного неба, творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди!

 

З повагою, сільський голова Костянтин Ременюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних