Пошук

Ободівська громада попрощалася із Героєм Сергієм Нікітіним.

Дата: 21.10.2023 17:15
Кількість переглядів: 1032

 Фото без опису Жорстока, несправедлива, загарбницька війна безжалісно забирає кращих синів України. Мета держави-агресора знищити українців як націю, а Україну як державу. Ворожі наміри підкорити нашу Батьківщину за кілька днів виявились нездійсненними, завдяки нашим мужнім захисникам.

Ободівська громада сьогодні в скорботі, бо втратила ще одного гідного патріота, мужнього захисника України- Сергія Миколайовича Нікітіна.

Ми всією громадою сьогодні розділяємо горе родини Нікітіних і той невимовний біль, який неможливо витримати.

Важко сприймати смерть наших захисників. Кожне втрачене життя - це непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо. Захиснику Сергію назавжди залишиться 42.

Неможливо підібрати слова, щоб висловити біль втрати найдорожчої людини, щоб втішити дружину, дітей, рідних та близьких. Шановна родино висловлюємо вам щирі співчуття, у скорботі схиляємо голови і сумуємо разом з вами.

Сергій Нікітін залишиться у нашій пам’яті як справжній патріот України, людина з великим серцем і високими моральними принципами. На колінах дякуємо захиснику Сергію за те, що він разом із побратимами зупиняли те безмежне російське зло ціною свого життя…

Чин похорону було звершено у храмі Успіння Пресвятої Богородиці с. Ободівка. Церемонія прощання і поховання Героя Сергія Нікітіна відбулась на кладовищі с. Цибулівка за участі начальника Гайсинської районної військової адміністрації Л.В. Головашич, керівництва громади, представників РТЦК.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України Сергія Нікітіна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків! Ми всі у вічному боргу перед тими, хто віддав своє життя за вільну і незалежну Україну, за спокій та мир її народу. Герої не вмирають. Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив… Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних