Пошук

Вшановано пам'ять загиблих воїнів з нагоди Дня визволення України від нацистських загарбників.

Дата: 27.10.2023 09:40
Кількість переглядів: 204

Фото без опису Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від нацистських загарбників. У цей день ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів.

Битва за визволення України тривала 680 днів. Це одна з найбільш вирішальних операцій у Другій світовій війні, яка стала найважливішим етапом на шляху до перемоги над нацизмом. Саме 28 жовтня 1944 року останні окуповані гітлерівцями території України були визволені  військами.

Друга світова війна принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, й нині все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх.

Сьогодні, через 79 років після трагедії, яка торкнулася кожного, росія здійснила повномасштабне вторгнення та розв’язала війну проти суверенної країни.

На превеликий жаль, українцям знову доводиться стояти на захисті своєї країни, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави. Сучасні захисники України – гідні нащадки слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємося їх героїзмом, силою духу та мужністю, твердо віримо у нашу перемогу. Історія доводить, що кожен, хто посягне на українську землю, буде знищений.

У цей пам’ятний  день ми повинні вкотре усвідомити значення таких слів, як: мир, порозуміння і примирення. Нехай зараз нас усіх єднає любов до України та до рідного краю, а безсмертний подвиг творців перемоги надихає на добрі справи в ім’я нашої держави!

Справжніми героями є ті, хто до останнього боронив свій дім і не боявся дати відсіч ворогу й у Другу світову війну, й у сьогоднішній російсько-українській війні.

 

Керівництво, апарат сільської ради, керівники виконавчих органів та комунальних установ  вшанували память загиблих воїнів хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятника Скорботна мати, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні - АТО/ООС, Алеї слави Героїв російсько-української війни. Ми пам’ятаємо кожного. Слава Героям України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних