Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Українські пенсіонери можуть пройти ідентифікацію за допомогою відеоконференцзв’язку.

Дата: 12.12.2023 14:31
Кількість переглядів: 25

Фото без опису 8 грудня 2023 року набула чинності постанова правління Пенсійного фонду України від 20 листопада 2023 року № 49-2 “Про затвердження Порядку встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат шляхом відеоконференцзв'язку“, зареєстрована в Міністерстві юстиції України 05 грудня 2023 року за № 2111/41167.

 Порядком передбачено, що заяву на проходження фізичної ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку можна подати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України шляхом заповнення відповідного електронного бланка або за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри.

 Ідентифікація особи одержувача у режимі відеоконференцзв’язку буде проведена в час та спосіб, узгоджені із одержувачем виплат.

 Відеоідентифікація здійснюється протягом 30 календарних днів, але не раніше 10 робочих днів з дати подання заяви (звернення).

 Важливо!

Відеоконференцзв'язок може бути проведений через одну із програмних платформ, яку обере заявник: Google Meet, Signal, Skype, Telegram, Viber, WhatsApp, Zoom.

 

Як записатись на проходження ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку через вебпортал Пенсійного фонду України

 Порядок встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат шляхом відеоконференцзв'язку затверджений постановою правління Пенсійного фонду України від 20 листопада 2023 року за № 49-2 та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 5 грудня 2023 року за № 2111/41167.

 Щоб записатись на проходження ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку через вебпортал Пенсійного фонду України необхідно виконати наступні кроки:

 Крок . Зайдіть на вебпортал електронних Послуг Пенсійного фонду України  https://portal.pfu.gov.ua.

 У верхній частині екрану оберіть вкладку “Ідентифікація у режимі відеоконференцзв’язку” та натисніть на неї.

 Крок . У формі, що з’явиться на екрані, заповніть всі поля, позначені зірочкою. Виконайте зазначені на екрані вказівки.

 Заповніть особисті дані; дані документу, що посвідчує особу; вкажіть адресу електронної пошти та номер телефону (для отримання зворотного контакту від фахівців Пенсійного фонду); з випадаючого списку оберіть спосіб проведення відеоідентифікації через один із запропонованих додатків:

#GoogleMeet, #Signal, #Skype, #Telegram, #Viber, #WhatsApp, #Zoom; за необхідності, вкажіть вид послуги, яку необхідно забезпечити під час відеоідентифікації (перекладач жестової мови, фізичний супровід персонального асистента або помічника, тощо), дайте згоду на передачу даних та натисніть “Подати заяву“.

 До заяви можуть бути додані (у вигляді прикріплених файлів) ідентифікаційні документи: паспорт, пенсійне посвідчення, довідка про присвоєння ідентифікаційного номера, свідотво про народження, трудова книжка тощо (розмір кожного файлу не повинен перевищувати 1 Мб).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних