Пошук

Заплановано проведення 54 позачергової сесії Ободівської сільської ради 8 скликання.

Дата: 15.12.2023 09:53
Кількість переглядів: 51

Фото без опису Відповідно до розпорядження сільського голови від 15 грудня № 214 «Про скликання 54 позачергової сесії Ободівської сільської ради 8 скликання» на 22 грудня 2023 року скликано пленарне засідання 54 позачергової сесії, враховуючи лист  Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами про місце і час проведення буде повідомлено додатково, але не пізніше як за 3 год до початку проведення.

До проекту порядку денного включено наступні питання:

  1. Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних сил України на 2023 рік.
  2. Про  внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій  населення  Ободівської сільської територіальної  громади на 2021-2024 роки. (доповідач Стороженко Т.В.)
  3. Про внесення змін  до Програми  для забезпечення виконання   рішень суду на 2021-2024 роки. (доповідач Курушкіна Н.К.)
  4. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту  на 2021-2024 роки в  Ободівській територіальній  громаді. (доповідач Сліденко О.А.)
  5. Про затвердження  Програми підтримки  творчих та обдарованих дітей закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ободівської  сільської ради на 2023-2025 роки». (доповідач Сліденко О.А.)
  6. Про затвердження Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних дат,  вшанування пам’яті загиблих захисників України  та здійснення інших представницьких заходів  на 2023 рік. (доповідач Сліденко О.А.)
  7. Про внесення змін до Програми організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Ободівської сільської територіальної громади на 2021-2024 роки. (доповідач Сліденко О.А.)
  8. Про затвердження Програми забезпечення мобілізаційної підготовки, мобілізації та оперативного реагування на виклики, загрози на території громади на 2024-2026 роки (доповідач Балега О.С.)
  9. Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних сил України на 2024 рік (доповідач Балега О.С.).
  10. Про затвердження Програми «Питна вода» на 2024-2026 роки.( доповідач Коваль О.М.)
  11. Про виконання бюджету Ободівської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.)
  12. Про затвердження Звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 липня 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.)
  13. Про затвердження Звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 серпня 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.)
  14. Про затвердження Звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 вересня 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.)
  15. Про затвердження Звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 жовтня 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  16. Про затвердження Звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 листопада 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  17. Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 грудня 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  18.  Про зменшення міжбюджетного трансферту з бюджету Ободівської сільської територіальної громади у 2023 році. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  19.  Про виконання бюджету Ободівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  20. Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Ободівської сільської територіальної громади у 2023 році. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  21. Про внесення змін до рішення 45 сесії  Ободівської сільської ради 8 скликання  від 19 грудня 2022 року № 2366-45/2022 «Про  бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2023 рік». (доповідач Заставнюк Н.В.)
  22. Про створення резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади. (доповідач Заставнюк Н.В.).
  23. Про бюджет Ободівської територіальної громади на 2024 рік» (доповідач Заставнюк Н.В.).
  24. Про затвердження розрахунку суми коштів фонду депутата сільської ради на 2024 рік. (доповідач  Іванченко Л.А.).
  25. Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг. (доповідач Медвідь І.О.)
  26. Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних послуг Ободівської сільської ради в новій редакції. (доповідач Медвідь І.О.)
  27. Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Ободівської сільської ради. (доповідач Мацан Л.М..).
  28. Про внесення змін до структури апарату сільської ради та її виконавчих органів. (доповідач Іванченко Л.А.).
  29. Про  внесення змін до штатної  чисельності Комунального закладу «Новоободівський заклад дошкільної освіти ясла-садок «Росинка»  Ободівської сільської ради. (доповідач Сліденко О.А.)
  30. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Комунальної установи «Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради». (доповідач Сліденко О.А.)
  31. Про закриття групи в КЗ «Бережанський ЗДО «Сонечко» Ободівської сільської ради. (доповідач Сліденко О.А.)
  32. Про прийняття до комунальної власності та безоплатну передачу  основних засобів  Ободівської сільської територіальної громади (хромбуки). (доповідач Курушкіна Н.К.).
  33. Про прийняття до комунальної власності та безоплатну передачу  основних засобів  Ободівської сільської територіальної громади (меблі). (доповідач Курушкіна Н.К.).
  34. Про прийняття до комунальної власності та безоплатну передачу  основних засобів  Ободівської сільської територіальної громади (WI-FI роутери). (доповідач Курушкіна Н.К.).
  35. Про внесення  змін до Перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Ободівської сільської територіальної громади Вінницької області на 2021-2025  роки. (доповідач Сліденко О.А.).
  36. Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Ободівської сільської ради. (доповідач Сліденко О.А.).
  37. Про перейменування вулиці у с. Нова Ободівка Ободівської територіальної громади. (доповідач Іванченко Л.А.).  
  38. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Ободівської сільської ради за межами с. Цибулівка. (доповідач Соловей В.М.).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних