Пошук

Проведено оперативну нараду

Дата: 22.12.2023 15:00
Кількість переглядів: 47

Фото без опису22 грудня 2023 року сільський голова Костянтин Ременюк провів оперативну нараду з працівниками сільської ради. В нараді взяли участь секретар сільської ради Людмила Іванченко, начальник та працівник відділу організаційної, кадрової роботу, юридичного забезпечення, інформаційної діяльності та документообігу апарату сільської ради Руслан Заставнюк,  Тетяна Дяченко та адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг апарату сільської ради Марія Кваль.

        У ході наради розглянули  питання про реєстрацію місця проживання (перебування) дітей віком до 18 років.

Реєстрація місця проживання дитини у віці від 14 до 18 років

Реєстрація місця проживання дитини у віці від 14 до 18 років відбувається у загальному порядку, але з деякими особливостями. Згідно з Сімейним кодексом України, 14-річна дитина може визначати своє місце проживання з одним з батьків. З ким саме – з матір’ю чи батьком – дитина може вирішувати самостійно. Дитина у віці від 14 до 18 років звертається до органу реєстрації особисто, та подає власний паспорт у якості документа, до якого вносяться відомості про місце проживання. Якщо дитина досягла 16-річного віку і вже перебуває на військовому обліку, необхідно додатково подати посвідчення про приписку. У разі декларування місця проживання в гуртожитку, на період здобуття освіти, згода батьків чи законних представників не надається У разі реєстрації іншого місця проживання, ніж зареєстроване місце проживання батьків – необхідна згода батьків (законних представників). Присутність обох батьків обов’язкова (з паспортом та РНОКПП).Подати заяву на отримання послуги заявник може особисто або через законного представника.

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

Заява про реєстрацію місця проживання (заповнюється в ЦНАП)

Паспорт громадянина України та РНОКПП

Квитанція про сплату адміністративного збору .

Реєстрація здійснюється в день подання особою або її представником документів до Центру надання адміністративних послуг.

При поданні заяви представником особи, крім зазначених документів, додатково подається документ, що посвідчує особу представника та документ, що підтверджує повноваження особи,як представника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних