Пошук

Проведено спільну нараду за участі керівництва Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Дата: 10.01.2024 10:21
Кількість переглядів: 210

Фото без опису 10 січня 2024 р. проведено спільну нараду за участі сільського голови Ременюка К.В., начальника Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника Місюри А.В., заступника начальника управління – начальника відділу запобігання НС Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника Мудрака М.Д., начальника 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м. Ладижин) полковника Гончара А.П., начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської ради Сліденко О.А. щодо важливості функціонування ДЮРП, класів безпеки, розбудови та функціонування МПО, ДПО. За підсумками наради було вирішено:

- У навчальних закладах привести класи безпеки у відповідність до Наказу Міністерства освіти та науки від 10 лютого 2023 року № 135 «Деякі питання створення та функціонування класів безпеки у закладах освіти», зі змінами, від 20 жовтня 2023 року.

- Не допустити наповнення зони «Мінної безпеки» вибухонебезпечними предметами в класах безпеки, їх вибуховими конструктивними елементами або залишками боєприпасів, які можуть містити загрозу для всіх учасників освітнього процесу.

- У навчальних закладах відновити роботу щодо розвитку та функціонування ДЮРП відповідно до наказу Вінницької обласної військової адміністрації від 25 квітня 2023 року № 602 «Про затвердження заходів із посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності учнів закладів загальної середньої освіти».

- Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.01.2017 р. № 61-р «Про схвалення Стратегії реформування системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій» та розпорядження Вінницької ОДА № 711 від 30.09.2016 р. «Про організаційні заходи щодо створення та утримання підрозділів місцевої пожежної охорони» та з метою забезпечення пожежної безпеки на території Ободівської територіальної громади створити місцеву пожежну команду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних