Пошук

Ободівська громада попрощалася зі своїм захисником-Героєм Олександром Максимишиним.

Дата: 15.01.2024 15:20
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису Сьогодні жителів Ободівської територіальної громади знову огортає пекучий біль скорботи: провели в останню путь нашого Героя-захисника, воїна-земляка  -  Максимишина Олександра Валерійовича, 1984 р.н., стрільця-помічника гранатометника 11 парашутно-десантної роти  3 парашутно-десантного батальйону, який загинув у  н.п. Терни, Донецької області.

Невимовний біль, туга, скорбота наповнюють серце кожного, адже у небуття  іде справжній патріот, добрий, відважний  чоловік, якому ще б жити та жити… Ми всі у вічному боргу перед кожним воїном ЗСУ, хто віддав своє життя за вільну і незалежну Україну, мирне майбутнє.

Народився наш Захисник 06 березня 1984 року  у с. Нова Ободівка. У 1999 році закінчив 9 класів Новоободівської загальноосвітньої школи. У 2002 році працював підсобним працівником, слюсарем  у Ободівському цукровому заводі до 2011 року. З 2013 році працював в МХП переробний комплекс підсобним працівником. У 2017 році переведений вантажником у цех м’ясо-механічної обробки. З 24 травня 2023 року був призваний до військової частини А 2900.

Трагічна загибель Олександра Максимишина – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув мужній патріот, вірний  син України, Герой, який нас боронив.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки.

Жителі громади, зі сльозами на очах, з глибокою шаною, приставши на коліна, зустрічали траурний кортеж з тілом захисника України Олександра Максимишина.

 Чин відспівування захисника було проведено у Свято-Михайлівському храмі с. Нова Ободівка. Церемонію прощання і поховання проведено на кладовищі с. Нова Ободівка.

 Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Шановні рідні Захисника: мати Ганно Іллівно, дружино Тетяно, прийміть найщиріші співчуття, людську вдячність та низький уклін від усієї Ободівської громади. Схиляємо голови у скорботі разом з вами.

 Світла, вічна пам’ять про Героя Олександра  житиме вічно у наших серцях! Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Вічна слава Героям, які вже з небес охороняють наш мир і спокій. Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних