Пошук

Відбулася апаратна нарада.

Дата: 12.02.2024 11:22
Кількість переглядів: 165

Фото без опису 12 лютого  сільський  голова провів апаратну нараду за участі секретаря сільської ради, керівників виконавчих органів, начальника відділу організаційної, кадрової роботи, юридичного забезпечення, інформаційної діяльності та документообігу апарату сільської ради, директора КП «Ободівка Комун Сервіс».

Перед початком наради хвилиною мовчання було вшановано пам’ять про героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході наради були обговорені наступні питання: щодо планових надходжень до бюджету, подання звітів про роботу виконавчих органів за 2023 рік, проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами покладених обов’язків і завдань за підсумками 2023 року, розробки проекту  програми інформатизації, щодо виділення земельних ділянок для будівництва базових станцій, розширення мобільного інтернету 4 G; щодо організації участі у Всеукраїнському конкурсі до Міжнародного дня рідної мови; щодо впровадження офіцера з безпеки у навчальному закладі; про ситуацію із захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції; щодо стану готовності захисних споруд цивільного захисту.

За підсумками наради дано відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних