Пошук

Звернення сільського голови Костянтина Ременюка з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2024 09:04
Кількість переглядів: 49

Фото без опису Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани війни в Афганістані!

Сьогодні, 15 лютого  ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також  виповнюється 35 років з дня виведення військ з Афганістану.

Згідно з статистичними даними командування об’єднаних сил Збройних Сил України, в Афганістані загинули 4 тисячі українців… 72 українських воїни зникли безвісти… Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовами, 711 дітей – сиротами… Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами… Це страшні цифри, які змушують частіше битися серця мільйонів наших співвітчизників.

З самого початку війни на сході України й сьогодні тисячі ветеранів афганської війни добровільно виступають на захист рідної землі захищаючи територіальну цілісність України від російських загарбників.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани вам, воїни – інтернаціоналісти, які з честю виконали свій військовий обов’язок. Ваш подвиг – це приклад справжньої самовідданості, патріотизму, чесності, високого морального духу.

Висловлюю щирі слова вдячності Вам – сумлінним бійцям, героям-оборонцям за все, що Ви зробили для світу й для України. Ви є гарним прикладом для молодого покоління, взірцем служіння народу та державі, прикладом незборимої сили духу, героїзму та патріотизму. Бажаю всім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, мирного неба, міцного здоров’я, щастя та добробуту!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, сільський голова  Костянтин Ременюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних