Пошук

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня єднання.

Дата: 16.02.2024 10:31
Кількість переглядів: 441

 Фото без опису 16 лютого ми втретє відзначаємо особливе свято – День єднання, яке було запроваджено Указом Президента Володимира Зеленського у 2022 році. Участь в урочистих заходах взяли керівництво та апарат сільської ради, керівники виконавчих органів, комунальних установ.

Перед початком заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять про героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

З  вітальним словом виступив сільський голова Костянтин Ременюк: «День єднання – молоде свято, яке було запроваджено для того, щоб підняти дух українців і зменшити психологічний тиск, яке мало на меті нагадати, що саме в єднанні — наша сила,  продемонструвати єдність українського народу на тлі зростання загрози повномасштабного вторгнення росії в Україну. Майже два роки війни довели це твердження - коли ми об'єднані одною спільною метою, ми - нездоланні! Тож, нехай ця дата нам вкотре нагадає, що ми маємо й надалі підтримувати один одного й лише разом йти до перемоги. Ми сьогодні єдині як ніколи, попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє, підтримувати донатом тих, хто зараз бореться за нашу свободу та мир на фронті.

Вітаю громадян наймужнішої країни світу з Днем єднання! Бажаю сил та відваги військовим, які саможертовно захищають українську незалежність, доброї вдачі та Божої допомоги медикам, волонтерам, рятувальникам та усім, хто ціною власного життя та здоров’я стоїть на сторожі спокою та миру. Разом — до перемоги! 

На завершення заходу, присутні поклали квіти до Алеї слави загиблих Героїв за незалежність України, памятного знаку Героям Небесної Сотні – АТО/ООС, меморіалу Скорботної Матері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних