A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Громадська спілка «Центр відповідальної гри» (RGC) здійснює соціально-психологічну реабілітацію осіб із ігровою залежністю.

Дата: 05.04.2024 11:12
Кількість переглядів: 36

Фото без опису Центр відповідальної гри (RGC) як громадська спілка створений з метою розбудови в Україні  дієвої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так і на подолання та мінімізацію її негативних наслідків.

Так, на сьогодні RGC спільно із Міністерством соціальної політики України напрацьовано проєкт Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4. Ми переконані в тому, що запровадження цього державного стандарту стане черговим ваговим кроком для підтримки людей з ігровою залежністю, членів їх сімей, задоволення суспільних інтересів в цілому та формування відповідального ставлення суспільства до гри на гроші.

На разі, RGC відкрито Простір життя - простір, в якому люди, які зіштовхнулися з проблематикою залежності від азартних ігор зможуть отримати комплексну допомогу (психологічну, соціальну, правову, тощо), а також прослухати курс лекцій з даної тематики. Для цього, RGC, зокрема, набув статусу надавача соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю.

Команда RGC центру соціально­психологічної підтримки «Простір життя» надасть можливість знайти шляхи повернення до повноцінного життя та подолання залежності від азартних ігор. Контакти Простору життя: 01032, м. Київ, вул. Назарівська, 11. Гаряча лінія: 0 (800) 336-105 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Громадська спілка «Центр відповідальної гри» (RGC)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних