Пошук

Ободівська громада попрощалася зі своїм захисником-Героєм Клапаком Павлом Дмитровичем.

Дата: 09.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 1705

Фото без опису Сьогодні жителів Ободівської територіальної громади знову огортає пекучий біль скорботи: провели в останню путь нашого земляка воїна-Героя – Клапака Павла Дмитровича, молодшого сержанта командира 1 десантно-штурмового відділення-командира машини 1 десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 2 батальйону морської піхоти військової частини А4765, який загинув 05 травня 2024 р. під час захисту Батьківщини в зоні виконання бойових завдань поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області.

Невимовний біль, туга, скорбота наповнюють серце кожного, адже у небуття  іде справжній патріот, добрий, відважний  чоловік, якому ще б жити та жити… Воїну Павлу навіки 27... Ми всі у вічному боргу перед мужнім воїном-Героєм, який віддав своє життя за вільну і незалежну Україну, мирне майбутнє.

Народився наш Захисник 14 червня 1996 року  у с. Нова Ободівка. З 2002 по 2013 рік навчався в Новоободівській загальноосвітній школі. Після закінчення школи навчався у Вінницькому професійно-технічному училищі № 5, яке закінчив у 2015 році. В 2016-2018 роках був призваний на службу, яку проходив в підрозділах Національної гвардії м. Одеса. З 2018 р. працював в МХП. З 27 вересня 2023 року був призваний по мобілізації.

Трагічна загибель Павла Клапака – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув мужній патріот, вірний  син України, Герой, який нас боронив.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки.

Жителі громади, зі сльозами на очах, з глибокою шаною, квітами, приставши на коліна, зустрічали траурний кортеж з тілом захисника України Павла Клапака.

 Чин відспівування захисника було проведено у Свято-Михайлівському храмі с. Нова Ободівка. Церемонію прощання і поховання проведено на кладовищі с. Нова Ободівка.

 Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Шановні батьки, дружина Захисника прийміть найщиріші співчуття, людську вдячність та низький уклін від усієї Ободівської громади. Схиляємо голови у скорботі разом з вами.

 Світла, вічна пам’ять про Героя Павла  житиме вічно у наших серцях! Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Вічна слава Героям, які вже з небес охороняють наш мир і спокій. Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних