A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Яскраві помпони, граційні рухи у поєднанні з елементами акробатики — це все про змагання з черлідингу.

 Що таке черлідинг — ми знаємо завдяки американському кінематографу. Ми часто бачили у фільмах про школу, як під час футбольних та баскетбольних матчів виступають групи підтримки з помпонами. Потрапити до такої команди мріє кожна американська школярка.

14:45 23.02.2024

Відбулося чергове літературне засідання "Нас єднає мова".

 21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова - це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Мова є душею нації, її генетичним кодом. Нехай наша рідна мова завжди залишається сильним і потужним інструментом не тільки спілкування, а й розвитку.

15:47 22.02.2024

Відбулася робоча нарада бухгалтерів, що обслуговують заклади освіти громади

 13  лютого 2024 року, відбулася робоча нарада працівників Комунальної установи «Центр фінансового обслуговування комунальних закладів освіти Ободівської територіальної громади»  за участі Ободівського сільського голови Костянтина Ременюка, начальника  Відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ольги Сліденко,  начальника  Фінансового управління Наталії  Заставнюк, заступника начальника управління, начальник відділу бюджетної політики, прогнозування та аналізу доходів Фінансового управління Ірини Чебан,  головного спеціаліста Відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Людмили Тихончак, начальника відділу бухгалтерського обліку, фінансової звітності Фінансового управління Оксани Кравець.

13:03 14.02.2024

В КУ "Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради" відбувся майстер-клас до дня Святого Валентина.

 13 лютого в КУ "Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради" та КЗ "Публічна бібліотека ободівської сільської ради" було проведено майстер-клас до дня Святого Валентина. Участь у заході взяли учні КЗ "Ободівський ліцей" любительського об'єднання "Творча скринька". Діти із захопленням виготовляли валентинки на свій смак і проявляли свою фантазію і майстерність.

16:43 13.02.2024

Проведено майстер-клас до Дня єднання України.

 12 лютого комунальною установою "Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради" спільно з комунальним закладом "Публічна бібліотека ободівської сільської ради" було проведено майстер-клас до Дня єднання України. Участь у заході взяли учні КЗ "Ободівський ліцей" любительського об'єднання "Творча скринька". Учні 4 класу власноруч виготовляли патріотичні сувеніри, які символізують єдність з тими, хто підтримує Україну в її боротьбі за свободу і територіальну цілісність. 

16:16 12.02.2024

У громаді стартував  ІІ етап змагань у рамках «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

 09.02.2024  стартував  ІІ територіальний етап змагань у рамках «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Ободівської сільської ради.

16:03 09.02.2024

Проведено благодійно-мистецьку акцію в Цибулівському старостинському окрузі

 Сьогодні 9 лютого 2024р. працівниками культури Ободівської громади проведено благодійно-мистецьку акцію в Цибулівському старостинському окрузі "В єдності наша сила". Зібрано 7320 грн. Дякуємо кожному хто долучився до збору. Кошти будуть передані на потреби ЗСУ. Тільки разом ми сила! Разом до перемоги!

10:23 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних