A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Творчий колектив Центру культури та дозвілля  привітав  з початком різдвяних свят.

Творчий колектив Центру культури та дозвілля  привітав з початком різдвяних свят.

 За гарною традицією, напередодні новорічно-різдвяних свят, у адміністративному приміщенні Ободівської сільської ради творчий колектив Центру культури та дозвілля  привітав керівництво і працівників сільської ради та її виконавчих органів з початком різдвяних свят. Різдво Христове є одним найважливіших свят для українців. З ним пов'язані багато стародавніх українських традицій – різдвяні вертепи, виготовлення дідуха та  колядки. 

11:48 26.12.2022

Чи передбачена відповідальність до СГ за нестворення (несвоєчасне створення) щоденних Z-звітів на РРО або ПРРО з причини потенційного/аварійного відключення електроенергії у період дії воєнного стану?

Чи передбачена відповідальність до СГ за нестворення (несвоєчасне створення) щоденних Z-звітів на РРО або ПРРО з причини потенційного/аварійного відключення електроенергії у період дії воєнного стану?

 Згідно з ст. 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) фіскальний звітний чек (далі – щоденний Z-звіт) – документ встановленої форми, створений у паперовій та/або електронній формі (електронний фіскальний звітний чек) реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО) або програмним РРО (далі – ПРРО), що містить дані денного звіту, під час створення якого інформація про обсяг виконаних розрахункових операцій заноситься відповідно до фіскальної пам’яті РРО або фіскального сервера контролюючого органу.

09:30 26.12.2022

До уваги жителів Ободівської громади!

До уваги жителів Ободівської громади!

 27 грудня зранку планується  виїзд автомобіля  із  новорічними  гостинцями для наших Захисників-земляків, які знаходяться в районі бойових дій, по маршруту: Бахмут, Курахове, Селидове.

16:14 23.12.2022

Святкові заходи та академічні концерти у Новоободівській дитячій музичній школі

Святкові заходи та академічні концерти у Новоободівській дитячій музичній школі

 У Новоободівській дитячій музичній школі, 19 грудня 2022 року, відбувся захід до Дня Святого Миколая, на якому були присутні  учні, батьки та викладачі школи. В концерті брали участь діти, для них були проведені веселі конкурси, музичні вікторини, після закінчення свята пригощання солодощами.   

08:25 22.12.2022

У комунальні заклади освіти Ободівської громади завітав Св. Миколай

У комунальні заклади освіти Ободівської громади завітав Св. Миколай

 19 грудня у комунальні заклади освіти Ободівської територіальної громади -  "Верхівський ЗДО", "Ободівський ЗДО "Пізнайко", "Новоободівський ЗДО ясла-садок "Росинка", "Цибулівський ліцей" завітав Святий Миколай. Діти з нетерпінням чекали його на гостину. Вони приготували для Миколая віршики, таночки, пісеньки, та різні ігри. За це дітки отримали солодкі подарунки від помічника Святого Миколая в ролі якого став депутат Верховної ради України Микола Кучер, за що адміністрації закладів, батьки, діти  висловлюють  щиру подяку.

12:35 21.12.2022

В інклюзивно-ресурсний центр завітав Святий Миколай

В інклюзивно-ресурсний центр завітав Святий Миколай

День Святого Миколая – свято, на яке з нетерпінням  чекають діти,  бо саме в цей час вони отримують подарунки. Цьогоріч на дива чекають не лише діти, а й дорослі – кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Цю перемогу наближають наші захисники, які  в такий нелегкий час знайшли можливість і подарували нашим дітям дуже гарні подарунки і солодощі.  Низький їм уклін і щира вдячність від колективу, батьків та особливо діток. 

16:04 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних