A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Звірка даних по земельному податку.

Увага! Звірка даних по земельному податку.

 Тростянецький відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі є платниками земельного податку. Фізичним особам суми податку нараховує контролюючий орган, який надсилає платникам до 01 липня поточного року податкові повідомлення-рішення. Податок необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

13:34 04.01.2023

Відвідування сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах

Відвідування сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах

 03 січня 2023 року начальник служби у справах дітей Ободівської сільської ради Людмила Чернецька, спеціаліст ССД Любов Усатюк  спільно    із завідувачем відділення  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Іриною  Налисою  та капітаном  поліції Ободівської громади Ярославом Бухтієм відвідали сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах та проживають на території  сіл Ободівки, Нової Ободівки та Верхівки.

15:32 03.01.2023

До уваги платників єдиного податку!!!

До уваги платників єдиного податку!!!

З 01.01.2023 відповідно до статей 7 та 8  Закону України від 03 листопада 2022 року №2710-ІХ «Про Державний бюджет України на 2023 рік» установлено місячні розміри прожиткового мінімуму для працездатних осіб у сумі 2684 грн та мінімальної заробітної плати – 6700 гривень.

11:45 03.01.2023

До уваги жителів Ободівської територіальної громади

До уваги жителів Ободівської територіальної громади

Ободівська сільська рада з перших днів війни долучається до  волонтерської діяльності по забезпеченню військовослужбовців всім необхідним.  До військових частин було передано чимало продуктів харчування, засобів гігієни, матеріалів для облаштування фортифікаційних споруд. Завдячуючи  фінансовим пожертвам  було придбано спорядження для військових, одяг, взуття. Напередодні Нового року від Ободівської громади доправлено на фронт нашим землякам-захисникам гостинці. Щира вдячність усім, хто долучився до цієї акції.

10:18 03.01.2023

Секретар сільської ради Віктор Пироговський провів апаратну нараду

Секретар сільської ради Віктор Пироговський провів апаратну нараду

02 січня 2023 року в Ободівській сільській раді під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського відбулась апаратна нарада, в роботі якої взяли участь керівники виконавчих органів та деяких комунальних установ.

11:44 02.01.2023

Проведено новорічно-розважальний  захід у Публічній бібліотеці

Проведено новорічно-розважальний захід у Публічній бібліотеці

 Сьогодні в читальному залі Публічної бібліотеки Ободівської громади відбувся новорічно –різдвяний дитячий ранок для дітей соціально незахищених категорій, на захід були запрошені діти сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти із сімей, які потрапили у складні життєві обставини. Діти були не лише глядачами, а й активними учасниками конкурсів та ігор, розповідали вірші, колядки та щедрівки. Спеціалісти служби у справах дітей та відділення ЦНСП вручаючи дітям солодкі подарунки бажали дітворі гарного настрою, успіхів у навчанні та здійснення дитячих мрій. Дякуємо за підтримку у проведенні свята  директору ТОВ Агрофірма «Ободівська» Юрію Федоровичу Солодкому та директору ТОВ «ВЛОМ» Охріменку Олександру Миколайовичу за надані новорічні подарунки для дітей, бажаємо у Новому 2023 році вам міцного здоров’я, сили, терпіння, здійснення мрій. Перемоги нам усім та мирного неба!

13:58 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних