A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась чергова апаратна нарада

Відбулась чергова апаратна нарада

30 січня 2023 року в Ободівській сільській раді під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського відбулась апаратна нарада, в роботі якої взяли участь керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Піган, керівників виконавчих органів сільської ради: фінансового управління Наталія Заставнюк, відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, будівництва та благоустрою Тетяна Гукал, відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ольга Сліденко, відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я Тамара Стороженко.

15:12 30.01.2023

День пам'яті Героїв Крут

День пам'яті Героїв Крут

 29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління у боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

08:36 29.01.2023

 Дорогі друзі, Слава Україні! 

 Дорогі друзі, Слава Україні! 

  💛💙Дорогі наші ВІЙСЬКОВІ, які перебувають у зоні бойових дій в Донецькому  напрямку, рідні та друзі військовослужбовців  планується чергова волонтерська поїздка.   Наші захисники мають можливість отримати   від жителів Ободівської громади допомогу: ліки, продукти харчування, гігієнічні засоби,  теплі речі та одяг.  👆🏻Просимо військовослужбовців, їх рідних, друзів  повідомити про потреби наших захисників,  для них будуть сформовані передачі.   Рідні за бажанням можуть  передати адресні посилки. 

15:52 27.01.2023

Вшанування пам'яті жертв Голокосту

Вшанування пам'яті жертв Голокосту

 Трагедії в історії людства могли б бути пересторогою, що подібного більше не станеться. З великим сумом, вшановуємо сьогодні жертв Голокосту, мільйони невинних загиблих.

12:40 27.01.2023

Головним управлінням Національної поліції  у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

Головним управлінням Національної поліції  у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

 Головним управлінням Національної поліції  у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення  «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» в складі Департаменту поліції особливого призначення «об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ»:

10:02 27.01.2023

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

 Сьогодні, 27 січня, весь цивілізований світ відзначає Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН ухвалила 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій зазначено, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…»

08:12 27.01.2023

На  47 черговій сесії Ободівської сільської ради було заслухано інформацію  лісничих Ободівського та Цибулівського лісництв.

На  47 черговій сесії Ободівської сільської ради було заслухано інформацію  лісничих Ободівського та Цибулівського лісництв.

 У  ході пленарного засідання 47 чергової сесії Ободівської сільської ради було заслухано інформацію лісничих Ободівського лісництва Сергія Білаша та Цибулівського ЛМЛ  Миколи Чудіка  філії «Гайсинське лісове господарство» ДП «Ліси України», які довели до відома присутніх учасників пленарного засідання сесії інформацію щодо:

14:56 26.01.2023

47 СЕСІЯ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

47 СЕСІЯ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні, 25 січня 2023 року під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського в адміністративному приміщенні сільської ради розпочала роботу 47 сесія Ободівської сільської ради 8 скликання.

19:18 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних