A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій населених пунктів Ободівської ТГ

Благоустрій населених пунктів Ободівської ТГ

31  березня 2022 року працівники усіх виконавчих органів сільської ради та її апарату, комунальних підприємств, установ, закладів взяли участь у розчищені ділянок, скверів, парків, прилеглої до приміщень території установ. Озброївшись граблями, віниками люди швидко привели до належного санітарного та естетичного стану відповідний відрізок території.

15:54 31.03.2022

Безкоштовна психологічна допомога!

Безкоштовна психологічна допомога!

УВАГА! Безкоштовна психологічна допомога! ЦІЛОДОБОВО!!! Контактні телефони: 067-885-71-07, 096-524-17-41 Вінницьким обласним центром соціальних служб започатковано роботу обласної лінії психологічної підтримки. Фахівці цілодобово надають консультації у телефонному режимі. Звертайтесь за фаховою допомогою! Надавайте інформацію про можливість отримання психологічної допомоги тим, хто її потребує!  

14:32 30.03.2022

Попри умови воєнного стану фахівці Тростянецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області продовжують роботу для безперервного здійснення  усіх виплат

Попри умови воєнного стану фахівці Тростянецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат

Фонд соціального страхування України є гарантом страхових виплат, допомог та медико-соціальної підтримки для мільйонів українських працівників, вагітних жінок, потерпілих на виробництві та їх родин.

14:17 30.03.2022

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже прямо зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних ліжко-місць безкоштовного житла.

14:02 30.03.2022

ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДІ

ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДІ

Чи можна в іншому регіоні отримати допомогу на поховання? І який термін її виплати?

20:37 26.03.2022

26 березня - День Національної гвардії України!

26 березня - День Національної гвардії України!

У цей день сердечно вітаємо усіх військовослужбовців Національної гвардії України, ветеранів внутрішніх військ, їх родини з професійним святом. Бажаємо міцного здоров’я, миру та добра. Нехай кожну Вашу родину береже Господь Бог, захищає Вас від ворожої кулі під час виконання Вами бойових завдань по захисту суверенітету та територіальної цілісності України, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від кримінальних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

08:38 26.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних