Пошук

В бібліотеках громади відбувались інформаційно-просвітницькі заходи спрямовані на вшанування пам’яті  героїв-визволителів України

Дата: 28.10.2021 09:21
Кількість переглядів: 585

Фото без опису    77 років минуло з часу визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

     В рамках відзначення 77-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в бібліотеках громади відбувались інформаційно-просвітницькі заходи спрямовані на вшанування пам’яті  героїв-визволителів України.

    В Публічній бібліотеці Ободівської СТГ та філіях оформлені інформаційні викладки «Україна в полум’ї війни». Представлена на ній література розповідає про воєнні дії на території України в кінці жовтня 1944 року та інформацію про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни. Пройшла година патріота «Пам’ятаємо твій подвиг, солдате!», де бібліотекарі розповіла про події, що відбувались на території України в жовтні 1944 року, про битву  за Україну яка тривала 22 довгих місяці. Про події того часу порекомендували прочитати в книгах, що експонувалися на виставці літератури «Є в пам’яті біль і подяка».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних