A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Сільський голова Костянтин Ременюк взяв участь в онлайн нараді під головуванням першого заступника Начальника обласної військової адміністрації

Дата: 10.08.2022 10:14
Кількість переглядів: 279

З метою підготовки закладів освіти до нового навчального року та вирішення нагальних питань щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб 09 серпня 2022 року сільський голова Костянтин Ременюк взяв участь в кущовій нараді з начальником Гайсинської районної військової адміністрації Людмилою Головашич та головами територіальних громад Гайсинського району під головуванням першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталі Заболотної.

В нараді взяли участь начальник Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич та  її заступник Сергій Несвятий, у зв’язку з перебуванням їх з робочим візитом на території Ободівської сільської ради, начальник фінансового управління сільської ради Наталія Заставнюк, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму сільської ради Ольга Сліденко, начальник відділу соціальних послуг, соціального забезпечення та охорони здоров’я сільської ради Тамара Стороженко.

На порядок денний наради виносились питання:

1. Щодо реалізації заходів, спрямованих на забезпечення готовності до нового навчального року, зокрема проведення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти у готовність до використання за призначенням.

2. Щодо тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях закладів освіти та організації в разі необхідності їх переміщення з приміщень, де планується очне навчання.

3. Щодо підготовки місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб нової хвилі евакуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.