Пошук

Ободівська громада провела в останню путь Героя Сергія Трохименка.

Дата: 13.05.2023 17:47
Кількість переглядів: 636

Фото без описуВже від крові аж стогне земля,

Туга й жаль нам серця розриває.

Горе нам, горе нашій землі!

Війна кращих синів забирає…

 

Російсько-українська війна продовжує безжально відбирати життя українців, забирати найкращих, які стоять на захисті суверенітету та територіальної цілісності України. На жаль, розквіт весни приніс у нашу громаду ще одну трагічну звістку про загибель мужнього захисника – жителя села Ободівка – Сергія Антоновича Трохименка.

07 травня 2023 року в результаті артилерійського та мінометного обстрілу позицій противником в районі н.п. Спірне Донецької області загинув Трохименко Сергій Антонович, старший сержант, головний сержант-командир міномета мінометного взводу 2 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1 мінометного батальйону оперативного призначення військової частини 3028 Західного ОТО Національної Гвардії України.

Сергій Трохименко  завжди був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим. Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто плекав надію на краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день.

Віддати останню  шану Герою прийшли близькі, друзі, побратими, знайомі, односельчани,  зустрічаючи його на колінах. Земляки прощалися із Героєм, не стримуючи сліз, бо кожна така втрата пекельним горем розливається у жилах кожного українця.

Шановні рідні Сергія: дружина Віта,  донечки Тетяна, Даша, батьки Любове Іванівно, Антоне Олександровичу прийміть найщиріші співчуття, людську вдячність та низький уклін від усієї Ободівської громади.

Чин похорону за загиблим Героєм було звершено у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці сОбодівка. Похований захисник на кладовищі с. Ободівка.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України Сергія Трохименка назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.

Спочивай спокійно, Герою.  Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди  залишаться у наших серцях. Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних