Пошук

Привітання сільського голови Костянтина Ременюка з Днем Української Державності.

Дата: 15.07.2024 10:27
Кількість переглядів: 29

Фото без опису  Шановні жителі Ободівської громади!

Сьогодні, в умовах військового стану, в надскладний для України час, ми з вами втретє святкуємо свято, що прийшло до нас з далеких правіків, у дату відзначення Хрещення Київської Русі-України, яке сьогодні переросло у символ вічної і нескореної боротьби українського народу за Державність своєї країни. 

Започаткована Указом Президента України Володимира Зеленського з нагоди 30-ї річниці Незалежності України ця знаменна дата, як державне свято утверджує незламне споконвічне прагнення багатьох поколінь свідомих українців до свободи, суверенітету й національної єдності, нагадує нам про Велике Хрещення Русі-України. Указ «Про затвердження Дня Української державності» президент України Володимир Зеленський, підписав під час урочистостей до Дня незалежності 24 серпня 2021 року.

Символом Української Держави є чотири тризуби, які несуть у собі боротьбу, незалежність, історію та ідентичність, що поєднує у собі боротьбу за незалежність, єдність, демократичні засади – обов’язок, відповідальність, свободу і права.

Власне тому, повсякчас українці змушені відстоювати свою незалежність.

Страшна реальність війни показала всьому світу незламний дух, героїзм, хоробрість, міцну віру українського народу та як потрібно відвойовувати державність. Славний український народ показав усьому світу незламність характеру і силу духу, яка буде прикладом наслідування для багатьох.

Державність не має теперішнього часу, вона весь час у розвитку, тому щиро зичу сили, згуртованості та перемоги. Переконаний, що зможемо відбудувати нашу Державу і героїчними вчинками наших сучасників гордитимуться наші нащадки. Вічна шана і світла пам’ять Героям, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність і цілісність України.

Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Тож нехай наближення нашої Перемоги впевнено сприяє подальшій розбудові державності, зміцненню почуття особистої відповідальності кожного за майбутнє країни та її народ!

Віримо у наших людей! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу! Віримо у нашу Державу!

Ми горді тим, що наша Батьківщина – Україна!

Разом ми сильні! Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, сільський голова Костянтин Ременюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних